Betingelser

Knak Design

Henriette Bro Knak

Ved køb på knakdesign.dk accepterer du automatisk vores handelsbetingelser

Vii anbefaler derfor at du læser vores betingelser igennem før du godkender en handel.

Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer.

Købsbetingelser

Hos knakdesign.dk har du 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager varen. Dette gælder dog ikke personlige produkter i specialstørrelser, eller special design. Disse kan ikke byttes og tages ikke retur. Kontakt os på mail webshop@knakdesign.dk med information om returneringen, således at vi er opmærksomme på at modtage returpakken.

Du skal selv betale de omkostninger, der er forbundet med forsendelse og returnering varen.

 

Når vi har modtaget varen, og har godkendt returneringen, vil du indenfor otte dage modtage pengene.

 

Varen sendes til følgende adresse:

Knakdesign.dk / Henriette Bro Knak

Gultentorpvej 105

9230 Svenstrup J

OBS:

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og der ikke må påklæbes adresselabel eller pakketape på selve varen eller dens originale emballage.

 

Du har selv ansvaret for pakken/varerne indtil vi har modtaget den. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning omkring fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

 

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os meddelelse om dette via wepshop@knakdesign.dk.

Afhenter du ikke varen i pakkeboksen inden udløb hæfter du for den porto udgift, samt den mereomkostning på kr. 39,- der kommer fra Post Nord for returforsendelse. Dette modregnes i det refunderende beløb.

 

Fragt

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Endvidere er alle priser angivet uden fragtpris, denne tillægges når du går til betaling.

 

Alle forsendelser sendes med Post Nord som forsikret pakke. knakdesign.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord.

 

Hos knakdesign.dk kan du betale med kreditkort, bla. Via/Dankort, Visa, Mastercard og American Exspress.

 

Vi bruger Stripe som betalingssystem, hvilke overholder branchens strengeste sikkerhedskrav. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer).

 

Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke muligt at ændre i det, af kunden, godkendte beløb. Vi kan reducere antallet af varer, men ikke øge det.

 

 

Hvad kan du forvente...

Ansvar

Vores produkter er ikke børnelegetøj. De skal derfor anbringes udenfor børns rækkevidde. Vores produkter lavet i træfinér er kun beregnet til indendørs brug og tåler ikke fugt.

 

Knakdesign.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt, maskinenedbrud og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

 

knakdesign.dk forhandler kun i Danmark, hvorfor Dansk ret regulerer salget af vores produkter. Ved eventuelle tvister skal sagen afgøres ved danske domstole

 

Reklamation

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage som er opstået pga. forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

 

Du kan reklamere ved at kontakte os på webshop@knakdesign.dk, FØR du returnerer den defekte vare.

 

Når du returnerer varen bedes du så specifikt som muligt oplyse hvad problematikken er.

 

Er reklamationen berettiget refunderer vi selvfølgelig dine rimelige fragtomkostninger for at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde omkostningerne ved at sende varen retur.

 

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og at der ikke må påklæbes adresselabel eller pakketape på selve varen eller dens originale emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse. Du har selv ansvaret for pakken/varerne indtil vi har modtaget den. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning omkring fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lign.

 

Returadressen er:

knakdesign.dk / Henriette Bro Knak

Gultentorpvej 105

9230 Svenstrup J

 

Andet

Køber hæfter for at navne og ord er stavet korrekt på varer der skal personliggøres.knakdesign.dk kan ikke drages til ansvar for sådanne eventuelle stavefejl.

 

Vi bestræber os altid på at levere et smukt og fejlfrit produkt. Træfinér er et naturmateriale, hvorfor der kan være knaster og områder med mørkere træ i produkterne. Produkterne er håndlavede, og skal forventes at variere i udseende. Vi kan derfor ikke garantere at materialet har det præcise udtryk som billedmaterialet viser.

 

Oplever du mod forventning at produktet ikke lever op til dine forventninger, kontakt os da hurtigst muligt på webshop@knakdesign.dk så kan vi i fællesskab finde en løsning du bliver tilfreds med.

 

 

knakdesign

knakdesign er en designvirksomhed

som Henriette Bro Knak ejer og driver.

 

Alle designs er skåret på en Lasercutter.

Kontakt

 

Adresse

Gultentorpvej 105, 9230 Svenstrup J

 

Email:

webshop@knakdesign.dk

 

tlf::

+45 26 29 69 90

 

Copyright © All Rights Reserved