Om os

Knak Design

Henriette Bro Knak

Knak Design er startet af mig, Henriette Bro Knak, som er en kreativ ildsjæl der elsker arkitektur og design. Knak Design startede lidt ved et tilfælde, som en spontan idé og har siden udviklet sig. At lave design på lasercutteren kom sig af at hjælpe studerende med at visualisere og bygge modeller af arkitektur i forbindelse med undervisning af bygningskonstruktør studerende og arkitekt studerende.

 

At designe giver mig og mine kreative evner udfordringer i hverdagen. Så hvis du har en spændende begivenhed, bryllup, barnedåb, konfirmation, studenterfest eller andet, hvor du gerne vil have et personlidt design. Det kan være indbydelser, bordkort eller andet. Så tag kontakt, måske jeg har en god idé, eller vi kan måske udvikle en idé i fællesskab.

 

Jeg kommer fra Ulfborg i vestjylland og er flyttet til Aalborg i 2004 for at læse arkitektur og design på Aalborg universitet, hvorefter jeg har forelsket mig i byen.

 

I 2011 startede jeg arkitektfirmaet ArkDesignDK, hvor jeg som arkitekt har tegnet enfamiliehuse både for private, men også igennem et typehusfirma.

 

Desuden har arbejder med Valfac og Rationel med at opbygge deres elementer op i et tegneprogram der hedder Revit. Elementerne anvendes af arkitekter, bygningskonstruktører og ingeniører rundt om på tegnestuerne i landet.

 

Sidst men ikke mindst elsker jeg at undervise bygningskonstruktører på UCN i Aalborg. Så vi får nogle kompetente unge mennesker ud i byggebranchen. Jeg har tidligere undervist på arkitektskolen i Århus og holder meget af at bevæge mig rundt i det inspirerende og pulserende studiemiljø.

 

Alle produkterne fra Knak design er designet af Henriette Bro Knak.

Henriette Bro Knak

Følg mig på sociale medier

På Facebook og Instagram vil jeg vise billeder af de nye produkter og designs jeg går og laver.

knakdesign

knakdesign er en designvirksomhed

som Henriette Bro Knak ejer og driver.

 

Alle designs er skåret på en Lasercutter.

Kontakt

 

Adresse

Gultentorpvej 105, 9230 Svenstrup J

 

Email:

webshop@knakdesign.dk

 

tlf::

+45 26 29 69 90

 

Copyright © All Rights Reserved